Uppsagd från SAPS på grund av arbetsvägran

Ja då hade man blivit uppsagd från SAPS inte oväntat kan jag ju säga då jag vägrat göra saker men jag har mina skäl till att vägra dom hade inte fått arbetskläderna så jag rör inte visa kemikalier då.     

Skön helg på landet!!

Ja då har en helg till passerat och denna helg tillbringades ute hos min morbror, han bor granne med både gamla och nya E4 genom Uppland. Men jag e van vid motorljudet då jag bor inne i Uppsala i vanliga fall.


Några kanske har sett artiklar om en plats vid namn Odenslätt Tierp eller Möjligen Haglunds Bygg Där har jag husserat hela helgen :D

Min char på TIBIA

Min EQ är som följer: Dark Helmet på skallen, Warhammer i nävarna, Noble Armor runt torso, Plate legs på benen!
Min char på TIBIA
Allt om min Gubber på TIBIA.
All about my char on TIBIA.
!!!OBS!!! DEN ÄR INTE TILL SALU BARA SÅ NI VET  !!!OBS!!!
!!!OBS!!!  IT IS NOT FOR SALE JUST SO YOU KNOW !!!OBS!!!


Plattsättning inte lätt arbete!

Ja då har man lagt om plattorna ut på terrassen oxå dom låg och gungade på en rot så vi passade på att lyfta den dom och rätta till allting lite mer och dessutom försvåra för ogräs och skit att komma upp.

Nä det va nog allt för idag ha det gott folk!!  

TILL ER SOM LÄSER BLOGGEN LÄMNA EN KOMMENTAR!!

JAG VORE VÄLDIGT GLAD OM NI SOM LÄSER MIN BLOGG OCKSÅ LÄMNAR EN KOMMENTAR KANSKE INTE PÅ VARJE INLÄGG MEN I ALLA FALL PÅ NÅGOT UTAV INLÄGGENA!!

TACK TILL ALLA SOM TITTAR OCH SKRIVER PÅ MIN BLOGG.
MVH
Michael Carlsson

Då va det helg!

Och här händer det inte så mycket under helgen troligen ingenting utan bara ta det lungt och slappa kanske zappa lite vet inte riktigt. Nånting kommer jag troligen att hitta på men vem vet jag kanske skriver en rad på SÖNDAG om helgen titta tillbaka då!

Ha det gott alla bloggare/bloggläsare! 

Första dagen på jobbet massor att göra :D

Ja då har man börjat jobba satan så skönt, har idag 060615 fått göra olika saker började med rengöring av Hjälpmedelsrekond alltså rengörning av toasitsar med olika höjd från std höjd till 10 CM extra höjd. Gick från det till att knacka itu dyser/luftningsventiler gjorde väl en ca 200-300 st ser ut som handgranaterna som tyskarna använde under WW2 se Asciin nedan så förstår ni nog hur den ser ut. Har ca 7500 st kvar att knacka itu så det finns att göra. 

 

* _
* ||
* ||
* ||
|***|
------

Ja då har man fått en plats nu att jobba på!!

Jag e megaglad jag har fått en plats på ett företag som håller på med Reparationer av sjukvårds- och hjälpmedelsutrustning SAPS AB heter dom. Jag skall börja där redan imorgon 060615 kl 0800 :D jag är jävligt glad för det då jag eventuellt kan få anställning där senare under året.      

Ändring på BLOGGEN

Som ni kan se så har jag ändrat designen på bloggen då jag ogillade den tidigare "Mr. Andersson designen" jag hade. Den design jag har valt nu representerar mig bättre då jag gillar Naturen mer än Matrix!!  

Efter intervjun känns det BRA

Jag har nu varit på intervju NR:2 och det verkar jäkligt bra då dom behöver peroner under sommaren!!                             

Arbetsplatsintervju 060608

Ja då ska man på arbetsplatsintervju NR:2 sen man började på LERNIA denna gång är det UFS som kommer att få besök av mig, hoppas att dom är lite mer mottagliga än EFAB men iof EFAB sa nej pga att dom va kort i personal och inte kunde ge den handlidning som behövs.

Till alla er som sitter och SEGAR på SOCIALBIDRAG SKAFFA ETT JOBB ELLER DÖ!! 

hits