Microsoft (Microhard)

Bilden nedan hämtad hos idg.se http://idg.se/ArticlePages/200507/26/20050726074719_CS/10-12gates-mediacenter_lg.jpg

Gates Crash

Hur många tror att MS kommer att leva om säg 5 år det är nog många som tror det men jag tror inte att dom kommer att vara lika stora som dom är idag utan jag tror att personal styrkan har decimerats med ca 60%, och att inom 15år så finns inte MS kvar som den ledaren på OS marknaden som dom är idag. Varför tror jag detta jo jag grundar mna tankar på dels det höga pris som MS tar för alla sina artiklar Windows Office och allt annat som dom säljer, och dels på att dom som ledande aktör på marknaden försöker hindra alla som vill använda Windows från att göra det genom att ta ut en hutlös kostnad på mellan 2500-5000 KR för en ända licens. Jag är inte direkt ett MS fan men det är det ända jag kan och använder det bara för att det är det ända jag kan. Men om MS vill behålla mig som användare så bör dom åtminstonde sänka kostnaden för MS Windows till säg 1500-2000KR/licens och då kan jag tänka mig att köpa deras produkter inte innan.

 

PIRACY RULES
Michael Carlsson "Cybermunk"


Iron Maiden Live i SVT2

Det var riktigt skönt att kunna se hela maiden konserten som sändes LIVE i SVT2 oj oj oj vilken repurtoar mums gillar allt som maiden har gjort, och att dom sen körde låtar från dom fyra första plattorna BARA va Extra bra.

Riktiga gobitar i listan nedan och för er som inte hört maiden ännu så tror jag nog ni kan hitta ett smakprov på deras hemsida!!

Låtlistan

1. Murders in
the Rue Morgue

  Har växt sig riktigt stor sedan Oslo. Dickinson showar loss och leker med kameramännen.
 
2. Another life
  Ni får ursäkta, men denna barkbit är ingen höjdare och det är obegripligt att bandet väljer den före avsevärt starkare spår från samma skiva.
 
3. Prowler
  Publikens respons på frontmannens paradfras "scream for me Sweden" är öronbedövande.
 
4. The trooper
  Hela innerplanen kokar när sångaren svingar den brittiska flaggan.
 
5. Remember
tomorrow

  En välbehövlig andningspaus efter den inledande kanonaden.
 
6. Where eagles dare
  Den ovanligt trixiga låten från "Piece of mind" känns i kväll nästan hur bra som helst.
 
7. Run to
the hills

  En total urladdning. Den rusiga allsången måste ha hörts ända ut på Hisingen.
 
8. Revelations
  Som titeln antyder - en ren uppenbarelse. Trillinggitarrattacken firar nya triumfer.
 
9. Wrathchild
  Ja tack - den här dängan sitter alltid som den ska.
 
10. Die with your boots on
  Som en blankpolerad känga av ädlaste metall. Dave Murray och Adrian Smith glänser i sina solopartier.
 
11. Phantom
of the opera

  Gensvaret överröstar nästan bandet i denna tagning från debuten.
 
12. The number
of the beast

  Hin håle himself sitter med korslagda ben på vänster sida av scenen medan höga eldslågor omringar sångaren. Löjligt? Ja visst. Kul? Som fan.
 
13. Hallowed be
thy name
 
Ord kan nästan inte beskriva hur bra denna komposition är. Håret reser sig på armarna när Dickinson besjunger den dödsdömdes sista timmar.

14. Iron Maiden

  Denna programförklaring sitter som berget. Snygga bomber briserar innan Eddie gör entré bakom Nicko McBrain.
Extranummer:

15. Running free

  Allsångsfavoriten får extra glöd av 57 000 röster.

16. Drifter

  Hygglig låt, men ingen av Maidens största stunder. På långa när.

17. Sanctuary

  Med risk för att låta tjatig - jag fattar inte att de väljer denna bagatell.Lite kuriosa:

Vad: Brittiska hårdrockslegender som till stor del uppfann 80-talets heavy metal.
Bildades:
1976.
Medlemmar:
Steve Harris (basist, grundare och ledare), Dave Murray (gitarrist, med från början), Adrian Smith (gitarr, började 1980, hoppade av 1990 och anslöt igen 1999), Bruce Dickinson (sångare 1981-93, samt från 1999), Nicko McBrain (trummis sedan 1983) och Janick Gers (gitarrist med start 1990).
Försäljning: Drygt 50 miljoner skivor.
Aktuella: Spelar på Ullevi, Göteborg, konserten direktsänds i SVT2 och P3, 21.15.
Låtlistan och kuriosa Hämtat från aftonbladet.se

Värmen håller i sig URK

Ja som många märker så håller värmen i sig det börjar bli smått olidligt att vistas ute, men det hjälper ju inte att hålla sig inne när man bor i en betongbunker(Lägenhet). Ja som ni märker så gillar jag inte värme särskillt mycket är mera av en vintermänniska men men det är bara att härda ut kanske kommer en ordentlig åskskur önskar det i alla fall, så att luften rensas och inte är så satans kvalmig!!

-5 till +15 är lagom allt under/över är överdrivet

London

Ja då har ännu ett terrordåd skakat jorden denna gång är det Storbrittanien och speciellt London som drabbats och först gången jag hörde något om det som inträffar var runt 1200, själv upplever jag inte själva rapporteringen jobbig utan jag tycker mest synd om dom som drabbats och jag kan förstå Blairs oro över det som inträffat det är som många skulle säga ett dåd mot jordens befolkning och jag håller med dom i och med att jag själv är en av dom som bor på denna planet så känner jag med Londonborna då dom har världens mest avancerade underjordssystem för transport.

Det jag inte förstår är dom som utför dessa dåd dom kan ju inte ha mycket till hjärnceller då dom tar livet av ett antal personer, dom kan inte under några omständigheter räkna på hur många som kommer att dödas eller skadas.


PEACE FOR THE WORLD 

Snacka om att snacka om gamla grejor.

Jag var ner till en granne för nån dag sedan och skulle hjälpa dom med deras dator, inte den nyaste som finns direkt men den funkade(inte). efter ca 30 min så va jag less och drog mig hemåt ca 10meters gång:)  

hits